Детайли за проекта

  • Проект Recolorezzo
  • Категория Интериорен дизайн
  • Квадратура 50 м2
  • Локация кв. Хладилника, гр. София
  • Година 2023

Интериорен проект за обзавеждане на шоурум за декоративни бои и мазилки.

Индустриален